Qr kode

Poenostavite si zbiranje Izjav o odgovornosti s QR kodo

Morajo vaši uporabniki pred začetkom izvajanja aktivnosti podpisati Izjavo o odgovornosti?

Olajšajte delo sebi in njim. Pridobite njihove podpise na povsem preprost način - s pomočjo QR kode!

Digitalni sistem bSafe vam omogoča, da digitalne podpise zberete brez neskončnih kupov papirja in nepotrebne birokracije. Sledite spodnjim korakom in si hitro zagotovite podpise Izjav o odgovornosti.

Kot ponudnik aktivnosti se najprej na spletnem mestu bsafe.si prijavite v naš sistem z uporabniškim imenom in geslom. Nato na gumbu Uredi kar sami pripravite ali vstavite že pripravljeno eno ali več Izjav o odgovornosti. Po pripravljeni Izjavi bo naš sistem za vas generiral unikatno QR kodo.

Čaka vas samo še klik na gumb Pojdi na izjavo: tam se vam bo celotna izjava odprla v novem oknu, njen URL pa lahko delite s svojimi uporabniki prek e-pošte ali drugih kanalov in jim s tem omogočite njen podpis. Uporabniki prejeto QR kodo skenirajo s svojo mobilno napravo, ki jih vodi na digitalni podpis vaše Izjave.

Tako lahko na povsem enostaven in hiter način zlahka pridobite podpise, ki jih lahko kadarkoli vidite s klikom na gumb Podpis. Vse na enem mestu!

Tak način zbiranja podpisov in osebnih podatkov je usklajen tudi s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), zato ste lahko popolnoma brez skrbi.

Imejte vse na enem mestu ter si prihranite čas. Posvetite ga stvarem, ki zares štejejo – zagotavljanju visokega nivoja varnosti vaših igrišč in uporabnikov.

Vzpostavitev